گزارش مسابقه کتاب‌خوانی تحت عنوان: اندیشه شگفت اقبال، از علامه سیدابوالحسن ندوی رحمة‌الله

شنبه ۱۴۰۲/۲/۹ - ۹:۲۹
a

نظر به اعلان و اطلاعیه مؤسسه تحصیلات عالی نیمروز، پیرامون برگزاری دور سوم مسابقه کتاب‌خوانی، تعدادی زیادی از محصلین، طلاب علوم دینی، جوانان و متعلمین مکاتب در این مسابقه به‌شکل حضوری ثبت‌نام نموده و سافت کتاب را دریافت نموده‌اند. که مورخ ۱۴۰۲.۱.۲۹ طبق برنامه، ساعت 10 بجه صبح، امتحان آغاز و توسط اساتید و علمای کرام که مضامین ثقافت اسلامی را تدریس می‌نمایند، نظارت صورت گرفت.
سوالات امتحان به صورت چهارجوابه و یک سوال تشریحی، مجموعاً (100) امتیاز داشته و همچنان جهت شفافیت بیشتر، در پارچه‌های امتحان از سیستم کتینگ استفاده صورت گرفته، که از این طریق پارچه‌ها کُدگذاری شده و اساتیدی که پارچه‌ها را تصحیح می‌نمایند، نام و مشخصات پُرکننده پارچه برای‌شان قابل تشخیص نمی‌باشد.
در نتیجه بعد از تصحیح اوراق امتحان، سه نفر که بالاترین امتیازات را اخذ نمودند، به شرح ذیل می‌باشند:
نفر اول: محمد‌اسحاق ولد عبدالحی طالب‌العلم
نفر دوم: احسان ولد حاجی گل احمد‌، متعلم مکتب
نفر سوم: نثاراحمد ولد بازمحمد، متعلم مکتب

جهت اخذ جوایز با برندگان محترم، تماس گرفته خواهد شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۹ - ۱۴:۲۳

سفر وزیر گرانقدر تحصیلات عالی کشور به ولایت نیمروز

نیمروز؛ پنجشنبه ۱۴۰۲.۰۹.۱۶.  ۱۴۴۵.۰۵.۲۳

شیخ‌الحدیث مولوی نداء محمد ندیم، وزیر فهیم و زحمت‌کش وزارت تحصیلات عالی و هیئت همراه. . .

اعلان کاریابی (دوره دوم)