گزارش مسابقه کتاب‌خوانی تحت عنوان: اندیشه شگفت اقبال، از علامه سیدابوالحسن ندوی رحمة‌الله

nimu_admin
Sat, Apr 29 2023 9:29 AM
a

نظر به اعلان و اطلاعیه مؤسسه تحصیلات عالی نیمروز، پیرامون برگزاری دور سوم مسابقه کتاب‌خوانی، تعدادی زیادی از محصلین، طلاب علوم دینی، جوانان و متعلمین مکاتب در این مسابقه به‌شکل حضوری ثبت‌نام نموده و سافت کتاب را دریافت نموده‌اند. که مورخ ۱۴۰۲.۱.۲۹ طبق برنامه، ساعت 10 بجه صبح، امتحان آغاز و توسط اساتید و علمای کرام که مضامین ثقافت اسلامی را تدریس می‌نمایند، نظارت صورت گرفت.
سوالات امتحان به صورت چهارجوابه و یک سوال تشریحی، مجموعاً (100) امتیاز داشته و همچنان جهت شفافیت بیشتر، در پارچه‌های امتحان از سیستم کتینگ استفاده صورت گرفته، که از این طریق پارچه‌ها کُدگذاری شده و اساتیدی که پارچه‌ها را تصحیح می‌نمایند، نام و مشخصات پُرکننده پارچه برای‌شان قابل تشخیص نمی‌باشد.
در نتیجه بعد از تصحیح اوراق امتحان، سه نفر که بالاترین امتیازات را اخذ نمودند، به شرح ذیل می‌باشند:
نفر اول: محمد‌اسحاق ولد عبدالحی طالب‌العلم
نفر دوم: احسان ولد حاجی گل احمد‌، متعلم مکتب
نفر سوم: نثاراحمد ولد بازمحمد، متعلم مکتب

جهت اخذ جوایز با برندگان محترم، تماس گرفته خواهد شد.

Latest news

Sun, Oct 08 2023 12:28 PM

اعلان کاریابی!

به‌منظور تحقق اهداف امارت اسلامی افغانستان و سپردن کار به اهل آن، ریاست مؤسسه تحصیلات عالی نیمروز به تعداد (9) بست را به اعلان رقابت آزاد میگذارد.

به منظور سپردن کار به اهل آن و دریافت. . .

Sat, Sep 30 2023 2:14 PM
Background image

دروس افتخاری شیوخ کرام ولایت نیمروز برای محصلین مؤسسه تحصیلات عالی نیمروز برگزار گردید.

نظر به هدایت مقام محترم وزارت تحصیلات عالی و مطابق برنامه ریاست محترم دعوت و ارشاد وزارت، دروس افتخاری شیوخ کرام برای محصلین گرامی این نهاد علمی با حضور مقام محترم ریاست مؤسسه، معاونین. . .

Tue, Sep 19 2023 3:13 PM
Background image

رئیس جدید پوهنحی شرعیات و تعدادی از کارمندان مؤسسه تحصیلات عالی نیمروز امروز رسماً به وظایف جدیدشان معرفی گردیدند.

امروز یکشنبه ۱۴۰۲.۰۶.۲۶ محترم مولوی فضل‌احمد شهیدزاده که به اساس پیشنهاد مقام محترم وزارت تحصیلات عالی و منظوری مقام عالی ریاست‌الوزرا به حیث رئیس پوهنحی شرعیات این مؤسسه، منظوری تقرر. . .

BACK TO NEWS