سفر وزیر گرانقدر تحصیلات عالی کشور به ولایت نیمروز

Sun, Dec 10 2023 2:23 PM

سفر وزیر گرانقدر تحصیلات عالی کشور به ولایت نیمروز

نیمروز؛ پنجشنبه ۱۴۰۲.۰۹.۱۶.  ۱۴۴۵.۰۵.۲۳

شیخ‌الحدیث مولوی نداء محمد ندیم، وزیر فهیم و زحمت‌کش وزارت تحصیلات عالی و هیئت همراه‌شان بعد از تشریف‌آوری به ولایت نیمروز، در جلسه‌ای باشکوه که در آن مولوی محمدصدیق بنی‌کمال رئیس، هیئت رهبری، اساتید، کارمندان و محصلین مؤسسه تحصیلات عالی نیمروز، الحاج مولوی عبدالقیوم روحانی، سرپرست و معاون مقام ولایت نیمروز،  مسؤولین نظامی و ملکی، اعضای شورای ولایتی علما‌ء، مسؤولین و اصحاب مدارس، محاسن‌سفیدان، وکلای‌گذر و مجاهدین حضور داشتند، اشتراک و سخنرانی نمودند.

در شروع جلسه بعد از تلاوت آیات وحی آسمانی، الحاج مولوی عبدالقیوم روحانی معاون مقام ولایت، پیرامون نعمت الهی و زحمات جهاد و هماهنگی و حمایت نهادهای تعلیمی صحبت نمودند.

متعاقباً مولوی محمدصدیق‌ بنی‌کمال، رئیس مؤسسه تحصیلات عالی نیمروز، بعد از سپاسگزاری از نعمت اسلام، ایمان و نظام‌ مبارک اسلامی، تشریف‌آوری شیخ‌ صاحب را یک‌ نعمت و مایه امیدواری بیان‌ داشته و به ایشان و هیئت همراه‌شان خیر مقدم عرض نمودند.

هم‌چنان در این جلسه الحاج ملا عبدالرزاق آخندزاده، مهتمم مدرسه جهادی این ولایت، جدایی مدرسه از پوهنتون را تلاش غربی‌های یاد نموده و به گفته محترم آخندزاده، با حاکمیت امارت اسلامی و تلاش‌های علمای‌ کرام فاصله مذکور از بین رفته است و افزود که جای بسی خوشی می‌باشد که میان همه اقشار وحدت و همبستگی وجود دارد.

بر اساس اجنداء جلسه مذکور، مولوی زکریا عظیمی، به نمایندگی از شورای ولایتی علمای این ولایت، از تلاش‌های رهبری وزارت تحصیلات عالی قدردانی نموده و سپس محترم مولوی سعدالله مجددی عضو‌ کادر علمی پوهنحی شرعیات این مرکز علمی، به نمایندگی از استادان مؤسسه تحصیلات عالی نیمروز، تلاش‌ها، زحمات و ابتکارات مقامات محترم وزارت تحصیلات عالی را در بازسازی تمدن اسلامی مؤثر و مفید بر شمردند. همچنان ایشان پیشنهاداتی در زمینه ساخت لیلیه، تهیه نمودن بورسیه‌های تحصیلی برای محصلین خلاق و نابغه و ساخت تعمیر اداری مؤسسه مذکور ارائه نمودند.

در بخش مهم و اساسی مراسم، شیخ‌الحدیث مولوی نداءمحمد ندیم فرمودند؛ امارت اسلامی هیچ نوع فرمایش کشوری را نمی‌پذیرد و تنها کشوری است که در آن شریعت اسلامی کاملاً تطبیق می‌گردد. شیخ‌الحدیث مولوی نداءمحمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی، تفاوت و تناقض در  استفاده از حربه‌ی و دسیسه‌ای تحت نام حقوق بشر توسط سازمان‌های غربی را از جمله علائم عمده در دشمنی دنیای غرب با جهان اسلام دانستند که این مسئله در جنایات و وحشی‌گری‌های رژیم اشغالگرِ اسر/ائیل با مردم مظلوم فلسطین/غزه به وضوح قابل مشاهده است.

محترم وزیر صاحب هم‌چنان فرمودند؛، در کشور علاوه بر تطبیق احکام شرعی، امنیت کاملأ تأمین و هر مسؤول مسؤولیت شانرا به گونه درست انجام می‌دهد.

در بخشی پایانی سخنرانی، ایشان وظایف؛ حق‌طلبی مظلوم از ظالم، حفظ سرحدات و تأمین امنیت را برای دولت و حفظ اذهان جوانان‌ و ارزش‌های اسلامی و دوری از افکار کفار را وظیفه اساتید و علمای کرام بر شمردند.

جلسه با دعای خیر مولوی گل احمد حقانی رئیس معارف ولایت نیمروز پایان یافت.

Latest news

Sun, Oct 08 2023 12:28 PM